glasservice IJmuiden
Van hulp bij stormschade
tot stankverwijdering

Bij schade die snel verholpen of gerepareerd dient te worden doet u een beroep op Salvage Noord-Nederland uit IJmuiden, nabij Haarlem. Van stormschade tot water- en inbraakschade. Wij zijn als het nodig is binnen een uur op locatie.

Diensten van Salvage

Niet alleen bij calamiteiten

Salvage Noord-Nederland helpt niet alleen in noodsituaties. Wij bieden ook hulp bij klussen die te groot, te zwaar of te lastig zijn om alleen op te lossen. Klussen waarbij u wel een extra handje kunt gebruiken.

Bij complexe ontruimingen in opdracht van notarissen, huiseigenaren, woningcorporaties of makelaars heeft Salvage de juiste kennis en ervaring om dergelijke opdrachten professioneel uit te voeren. Ook verzekeringstussenpersonen die voor gedupeerden snel hulp zoeken bij glasschade, waterschade of ongeval helpt Salvage graag. 

Glasschade en inbraakschade

Heeft u glasschade of inbraakschade? Wij plaatsen nieuwe ruiten en vervangen vernield hang- en sluitwerk. We hebben alle glassoorten op voorraad, om kapotte ruiten direct te kunnen vervangen. Ook geforceerde deuren of kozijnen repareren we.
Indien gewenst kunnen noodreparaties ook door ons verzorgd worden.

Stormschade en waterschade

Wij verzorgen het leegpompen van overgelopen rioleringen, ondergelopen kelders en andere ruimten bij water- of stormschade. Hiervoor beschikken we over waterzuigers, blowers, heaters en ontvochtigers.

Snelle stankverwijdering

Salvage weet snel en efficiënt penetrante geuren zoals brandlucht af te breken. Binnen enkele uren is de lucht volledig gezuiverd zodat uw woning of kantoor weer in gebruik genomen kan worden. We beschikken over deo-apparatuur die deze vieze luchtjes snel afbreekt. Voor snelle stankverwijdering belt u naar Salvage Noord-Nederland!