HULP BIJ glasschade en inbraakschade IN Noord-Holland

Neem direct contact op

Bij schade die snel verholpen of gerepareerd dient te worden doet u een beroep op Salvage uit Haarlem. Van waterschade tot glas- en inbraakschade; wij zijn als het nodig is!

DIENSTEN VAN SALVAGE

Alarm icoon

NIET ALLEEN BIJ CALAMITEITEN

Salvage Noord-Nederland helpt niet alleen in noodsituaties. Wij bieden ook hulp bij klussen die te groot, te zwaar of te lastig zijn om alleen op te lossen. Klussen waarbij u wel een extra handje kunt gebruiken. 

GLASSCHADE EN INBRAAKSCHADE

Heeft u glasschade of inbraakschade? Wij plaatsen nieuwe ruiten en vervangen vernield hang- en sluitwerk.

Glasschade

Glasschade is natuurlijk erg vervelend, maar met de snelle service van Salvage Noord-Nederland is uw schade binnen een mum van tijd weer volledig hersteld. Door onze jarenlange ervaring kunnen we uw kapotte raam snel en vakkundig vervangen of herstellen. Ook ruimen wij de scherven adequaat op, zodat gevaarlijke situaties voorkomen kunnen worden. Waar in Noord-Holland u ook woont, wij zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Op Salvage Noord-Nederland kunt u rekenen.


Inbraakschade

Is er bij u ingebroken? Laat de inbraakschade dan direct herstellen door de deskundige medewerkers van Salvage Noord-Nederland. Wij komen snel in actie bij inbraakschade, zodat u zich weer veilig voelt in uw woning of bedrijfspand. Ook geforceerde deuren of kozijnen repareren we snel en vakkundig. Kom snel in actie en laat de schade herstellen door een van onze specialisten.